Tuinontwerp

Wilt u uw tuin laten opknappen? Dat begint bij een tuinontwerp op maat!
Buro de Kleumper creëert unieke tuinontwerpen die aansluiten op uw wensen en behoeften.
Benieuwd hoe een tuinontwerp tot stand komt? We leggen onze werkwijze graag uit!

Neem contact op
Bel direct

Creatieve ideeën

We beginnen uiteraard met een persoonlijk gesprek. Misschien heeft u al wat ideeën ten aanzien van de nieuwe tuin. Daar zijn we heel benieuwd naar! Tijdens een bezoek aan de tuin kijken we samen met u wat bij het aanleggen tot de mogelijkheden behoort. We komen met creatieve ideeën en oplossingen.

Van idee naar schets

We beginnen met de basis en schetsen uw wensen op papier. Tijdens het maken van het ontwerp wordt rekening gehouden met uw wensen, eisen, gezinssituatie en uiteraard budget. We kijken naar aspecten zoals ruimtelijk effect, zonlicht, privacy, kindvriendelijkheid, wintergroen en onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een onderhoudsarme tuin of verblijft u graag enkele uren per week in de tuin voor het plegen van onderhoud? Dit soort belangrijke factoren nemen we mee in het maken van keuzes

Elke ontwerp is origineel door de wensen en sfeer die we willen creëren. Buro de Kleumper helpt graag met het meedenken en verwerken van uw wensen zodat het eindresultaat geheel naar uw persoonlijke wens is.

Laat het tuinontwerp aanleggen

Bij Buro de Kleumper werken we samen met de tuinspecialisten van Damink tuin en landschap. De ervaren hoveniers zorgen ervoor dat het gemaakte tuinontwerp volledig tot leven komt in uw eigen voor- en/of achtertuin. Buro de Kleumper staat dit proces bij, zodat alles voldoet aan uw wensen en behoeften.

Bekijk tuinontwerpen

Wilt u een ontwerp op maat
voor uw buitenruimte?

Neem contact met ons op!

naar contact