Werkwijze

Benieuwd hoe een ontwerp tot stand komt?
We leggen onze werkwijze graag uit!

Vrijblijvend gesprek

Het vrijblijvende gesprek vindt plaats bij u op locatie zodat we een goed beeld krijgen van de bestaande situatie. De woning en de tuin zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. We brainstormen over de wensen en welke sfeer en beleving de tuin moet krijgen. In het gesprek vertellen we onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten.

Schetsontwerp

Samen met onze ideeën schetsen we uw wensen uit op papier om een beeld te creëren. Het schetsontwerp presenteren we bij u op locatie. Eventuele aanvullende wensen en aanpassingen kunnen direct worden besproken. Het schetsplan laten we achter zodat u deze nog eens rustig kunt bekijken.

Definitief ontwerp

Het schetsplan omgezet naar een definitief ontwerp op schaal met de juiste maatvoering. Eventuele aanpassingen of aanvullende wensen vanuit het schetsplan worden hierin verwerkt. Het plan krijgt steeds meer invullingen en sfeer. Het definitieve ontwerp is geschikt voor de uitvoering.

Aanvullende wensen

Wanneer het tuinontwerp volledig naar uw wensen is en op papier staat is het tijd om de tuin in te richten. U kunt uw tuinontwerp uitbreiden met de onderstaande mogelijkheden.

  • Beplantingsplan

  • Verlichtingsplan

  • Beregeningsplan

  • Technische tekening van bouwkundige elementen

  • 3D sfeerimpressies

Wilt u een ontwerp op maat
voor uw buitenruimte?

Neem contact met ons op!

naar contact